LP radio România

O.Z.N.(U.F.O.)


                                             
                        Extraterestrii si misterioasele desecretizari ale                                                    serviciilor secrete

   FBI a publicat 2000 de documente despre OZN-uri si fiintele descoperite la bordul farfuriilor zburatore
Potrivit cotidianului britanic The Daily Mail, o notă secretă publicată de FBI vorbeşte despre aterizarea unor extratereştri în New Mexico, Statele Unite, înainte de anul 1950. Este vorba de trei “farfurii zburătoare” care ar fi avut la bord trei corpuri cu formă umană, care aveau mai puţin de un metru înălţime. Oraşul Roswell din New Mexico a devenit celebru în 1947 când armata americană a lansat un comunicat de presă prin care informa că a fost reperat un OZN. Anunţul a fost însă infirmat câteva ore mai târziu.
 
 În martie 1950, un agent FBI dezvăluia că un anchetator al forţelor aeriene a declarat că a găsit în New Mexico trei farfurii zburătoare. Obiectele erau circulare şi cu un diametru de 15 metri. În fiecare OZN erau trei cadavre cu formă umană,care măsurau doar 90 de centimetri, scria agentul FBI. Cadavrele erau îmbrăcate în haine metalice cu o textură foarte fină, iar trupurile erau bandajate asemenea piloţilor de încercare.
 
 Orăşelul Roswell a devenit celebru după ce au început să circule poveşti despre extratereştri găsiţi pe câmp, lângă o bază militară, în iulie 1947.
Extratereştrii chiar există. O dovedeşte o notă internă şi secretă, publicată de FBI pe internet. Daily Mail relatează că biletul conţine informaţii despre extratereştrii care au aterizat în New Mexico, Statele Unite, în iulie 1947. Dosarul, cunoscut sub numele de Roswell, după oraşul în care s-ar fi petrecut strania întâmplare, a fost ţinut strict secret până acum.
   FBI-ul a publicat pe site-ul ,,The Vault” mii de documente despre OZN-uri şi creaturi din spaţiu. Printre acestea şi nota adresată directorului FBI de Guy Hottel, un agent special de la biroul din Washington.
   
Agentul FBI mai scria că OZN-urile au fost găsite în New Mexico pentru că în zonă exista un radar foarte puternic, care ar fi interferat cu sistemele de control ale farfuriilor zburătoare. Orăşelul Roswell a devenit celebru după ce au început să circule poveşti despre extratereştri găsiţi pe câmp, lângă o bază militară, în iulie 1947. Publicarea notei secrete a FBI va alimenta teoria conspiraţiei potrivit căreia guvernul american ar fi muşamalizat dosarul Roswell.
   Dupa 60 de ani de negare, americanii au recunoscut practic ca fiinte din alte galaxii au ajuns pe Terra.


   FBI-ul a desecretizat declaratiile unui fost agent care sustine ca a vazut farfurii zburatoare si trei fiinte imbracate in haine dintr-o textura metalica fina.In documentele FBI datate 1950, un agent vorbeste despre "trei asa-numite farfurii zburatoare" care au fost recuperate in statul New Mexico. OZN-urile sunt descrise ca avand "forma circulara, cu un diametru de aproximativ 15 metri". Mai mult, aflam ca "in fiecare dintre ele se aflau trei corpuri de forma umana si 90 de cm inaltime, imbracate in haine dintr-o tesatura metalica.

 
   
Actele scoase abia acum la lumina vin sa lamureasca speculatiile vremii conform carora guvernul american ar fi incercat sa musamalizeze incidentul din 1947, cand un OZN ar fi cazut in desert langa o baza militara din statul New Mexico.
Supozitiile mergeau chiar mai departe: militarii americani ar fi efectuat autopsiile extraterestrilor aflati la bord.Alti specialisti sustin, insa, ca dezvaluirea FBI nu face decat sa confirme ceea ce armata americana a sustinut intr-un raport inca din 1997: OZN-urile erau de fapt niste obiecte ale armatei si faceau parte dintr-un experiment secret de detectare a unei posibile explozii nucleare.Obiectele in forma de farfurie erau transportate cu balonul si de aici confuzia. Iar In interiorul fiecarei "farfurii" erau manechine, care sa simuleze pilotii. Asta nu inseamna totusi ca suntem singuri in Univers.
   
 Dar cum ramane cu episodul Timmensdorfer din Germania, unde in apropierea Marii Baltice in 1961 a fost descoperita o farfurie zburatoare cu un diametru de 30 de metri. In interior au fost descoperite corpurile a 12 extraterestri gri la culoare si de mici dimensiuni.Aduceau cu niste clone pentru ca la autopsie s-a aflat ca nu aveau aparat digestiv si eliminator.In ceea ce priveste episodul ''Roswell'' in 1978, maiorul Jesse Marcel, unul dintre militarii implicati in recuperarea fragmentelor, a declarat ca apartinusera cu siguranta unui obiect extraterestru. A fost numai inceputul unei avalanse de marturii legate de alte 11 incidente asemanatoare.
  Pazite cu sfintenie secole de-a randul, secretele din jurul aparitiilor OZN-urilor incep sa iasa la suprafata in Anglia. Au mai fost desecretizate alte 35 de rapoarte legate de aparitia acestor obiecte neidentificate incepand cu anii '50.
Aceste documente cuprind atat relatarile oamenilor obisnuiti, cat si cele ale militarilor.
   "O nava solida in forma de bomboana mentolata”, "un inel", "o meduza" sau "un titirez argintiu". Cu asemenea cuvinte sunt descrise OZN-urile aparute pe cerul Angliei in decursul a jumatate de secol chiar de catre cei care au avut curajul sa trimita astfel de informari autoritatilor.
   Alaturi de relatari apar si dovezi precum fotografii, desene, articole din ziarele vremii, dar si scrisorile trimise de Ministerul Apararii ca raspuns la marturiile englezilor.
   Spre exemplu, un astfel de dosar contine marturia unei femei care povesteste intalnirea sa de pe 20 noimebrie 1989 cu un extraterestru ce vorbea cu accent scandinav. Ciudata intalnire a avut loc in timp ce aceasta isi plimba cainele. Atunci se pare ca a fost abordata de un "barbat" imbracat cu o mantie maro de zbor, care i-ar fi comunicat ca este vizitata de extraterestri.
   Alt raport vorbeste despre experienta unui ofiter RAF, pensionat, care a povestit intr-o scrisoare trimisa Ministerului Apararii cum a vazut un OZN in timp ce se afla in vacanta in Sri Lanka in aprilie 2004. In plus, acesta a atasat si o serie de fotografii “graitoare”. Englezul a spus ca a vazut o aparitie sub forma de inel pe cer.
   Autoritatile engleze au declarat ca toate aceste aparitii si apoi marturiile legate de respectivele evenimente au fost atent analizate. De altfel, pentru fiecare s-a si intocmit un raport, totul pentru a se stabili daca au loc activitati ostile sau neautorizat pe spatiul aerian al Angliei.

  Guvernul britanic a luat atat de in serios amenintarea OZN-urilor in 1950, incat sefii de la serviciile de informatii s-au intalnit atunci sa discute despre aceasta problema.

   Premierul de atunci, Winston Churchill, a dat in timpul razboiului un ordin prin care impunea ca informatiile cu privire la OZN-uri sa fie pastrate secrete pentru a preveni o panica generala.
                                                                                                                                                                                                                                                                        Black Sirius-21.09.2013